Blir alldeles varm i hjärtat när jag får så här fina ord från brudpar och deras bröllop jag fått äran att sjunga på! Det är så viktigt för mig att verkligen göra mitt bästa och ge allt jag har under det magiska ögonblicket!Här är några citat från våren och sommaren och ser så fram emot att sjunga på fler bröllop 2018 Tack för förtroendet!/ Josefina – Fina sånger

” Vi anlitade Josefina för att sjunga under vår vigsel och är överlyckliga över vårt val!
Josefina sjöng psalmer och sånger vi valt ut tillsammans, dels en egenskriven sång och en tolkning av ”vår” sång. Josefinas musikaliska begåvning och fantastiska tolkningar lämnade inte ett öga torrt, varken bland besökarna eller brudparet. Vi anlitar gärna Josefina igen, i andra sammanhang.”
Christian och Sara

” Tack Josefina för ett fantastiskt framförande. Du förgyllde verkligen vår vigsel och minglet med din fantastiska röst. Gästerna framförde särskilt sina goda ord om dig och vi är otroligt nöjda! ”
Niclas och Ajla

”Josefina satte verkligen stämningen på vårt bröllop. Ett bröllop fyllt med kärlek och värme. Jag och min man älskar rock, men kände att vi ville ha lite ”lugnare” låtar på vår vigsel. Vi bad då Josefina att göra om en låt till en akustisk version och den blev allt vi kunde hoppats på. Efter vigseln så kom många gäster fram och sa hur oerhört fint Josefina sjöng och hur hon hade tolkat låtarna så att de passade in på vår dag. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne.”
Caroline och Micke

” Ett stort TACK för att du var med och förgyllde vår dag med din vackra musik. Dina versioner var verkligen jättefina och det var hur underbart som helst! ”
Dennis och Cecilia

“Josefina spelade musik och sång på vårt bröllop under vigsel och mingel. Det blev verkligen pricken över i:et, och många gäster berättade för oss att de tyckte hon hade en fantastisk röst!”
Troels och Elin

”Josefina var med och förgyllde våran dag med sin fina sång i kyrkan.
Förutom att hon sjöng vackert och stämningsfullt så skrev hon om en av texterna så att den fick en viktig betydelse för oss. ”
Therese och Daniel

Share

×