Solist till vigsel och mingel

Sång med Gitarr- eller pianoackopanjemang till vigsel och mingel

Att få sjunga under en av livets största högtidsstunder på ett bröllop med så mycket glädje, kärlek och lycka är fantastiskt roligt och en ära. Jag hoppas kunna förgylla och beröra med min sång och göra ert bröllop till en speciell och minnesrik dag.

Lyssna gärna på låtar och se videos på liveframträdanden. Fler videos finns på Fina Sångers Instagram Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.

“Vi gillade Josefina från första stund. Med sin oerhört vackra röst och med sin varma personlighet så kände vi att hon var helt rätt person till att spela under vår bröllops ceremoni. Vi var nöjda med vårt beslut. Utan Josefina så hade vårt bröllop inte varit fulländad.

Josefina är extremt tillmötesgående och lätt att ha att göra med. Hon svarade alltid snabbt och tillmötesgående, med en väldigt positivt och hjälpsam attityd, så fort vi behövde hjälp eller hade frågor kring hennes roll kring vår ceremoni.

Vi kan varmt rekommendera Josefina till all sorts tillställning”
Jimmy & Kelly Moe

 

Detta ingår

  • Framförande av 1-3 sånger under vigselakten.
  • Levande ackompanjemang på gitarr eller piano.
  • Personlig tolkning och arrangemang samt bearbetning av valda sånger efter önskemål.
  • Ljudanläggning och digitalt piano vid behov.
  • Personlig rådgivning.
  • Inköp av noter.

 

Förslag på tillval

  • Specialskriven låt till vigseln
  • Bröllopsmingel: sång med liveackompanjemang
  • Halvdagspaket: sång med liveackompanjemang till vigseln och bröllopsmingel

 

Kontakt

Kontakta mig för prisuppgifter eller om du har andra frågor via telefon eller e-post.
Telefon:  0708-473523
Betalning sker mot Faktura. Innehar F-skatt.

 

“Josefina sjöng och spelade gitarr på vår vigsel och efterföljande mingel. Hon förgyllde vårt bröllop med sin vackra stämma och skapade en romantisk och fin stämning. Ett mycket fint minne för oss och alla våra gäster. Josefina var dessutom lätt att ha kontakt med och positiv. Vi kan varmt rekommendera Josefina för bröllop, dop etc.”
Linnea och Alexander

“Jag vill återigen bara tacka för den fantastiska låten till min underbara make. Han blev väldigt glad och alla gäster tyckte att det var en fantastisk överraskning. Du sjöng den så himla fint och jag kan inte vara nöjdare!
Tack igen för att du hjälpte till att göra min bröllopsdag extra speciell, och för att du hjälpt mig ge min man en gåva han alltid kan bära med sig. “

Michaela Sundlöf – (specialskriven sång till bröllop)

 

”Av en slump fick vi tips om dig när vi letade solist till vårt bröllop, och vilken lyckoträff det blev. Du tolkade våra låtar till varandra på ett helt fantastiskt sätt, din röst lämnade verkligen inte någon i kyrkan oberörd. Josefina, du är ett självklart val till alla som vill förgylla sitt bröllop. Tack för att du bidrog till att göra vår dag oförglömlig.”
All kärlek, Madelene & Roland

”Josefina berikade vår vigsel med både sånger vi själva önskat men också med en mycket fin egenskriven sång. Vi kan varmt rekommendera Josefina”
Björn och Cecilia Jansson

 

”Josefina som sjöng på vårt bröllop har en unik och vacker sångröst och bemästrar konsten att besjäla varje sång med närvaro och värme som kan fylla en hel kyrka”
Camilla Landahl med fam.