Josefina har gjort otaliga spelningar och släppt tre kritikerrosade album på eget skivbolag och turnerat i Europa med eget material.

Hon har spelat på festivaler, slott, konstmuseum och väletablerade musikscener som Debaser, Etablissemanget, Fasching och Kungsträdgården, till mindre musikcaféer och barer. Hon har sjungit med jazztrio i gamla stan, visor och julsånger på Strömma krog och gjort företagsevent på Kulturhusets tak, tekniska muséet och M/S Gustavsberg.

Hon har flertalet gånger blivit anlitad att spela på Bröllop, dop och begravningar och inbjuden att spela på återkommande, privat arrangerade spelningar i Sverige, England, Tyskland och Danmark.

Läs mer på www.josefinasanner.com

”Josefina uppträdde på vårt årliga sommar event. Hon har en röst som trollbinder med text och musik som berör. Jag kan varmt rekommendera Josefina.”
Kristina Sterner, fd ordförande i Kvinnor & Företag Lidingö.

Konsertprogram:

Josefina sjunger eget material Singer-songwriter-pop, solo på Gitarr/ piano eller med band.

Företagsevent:

Mingel- bakgrundsmusik eller vid middag.
Josefina spelar eget material Singer-songwriter-pop blandat med personligt tolkade, mer kända låtar.
Solo på Gitarr/ piano eller med band.

Jag kan skräddarsy program och repertoar som passar just er!
Kontakta mig för beställningsförfrågningar, prisuppgifter m.m. josefina@josefinasanner.com

Innehar F-skatt.

”Josefina gör något med sin röst, hon använder den som om hon pratar förtroligt med en vän. Med samma personliga fraseringar som vi älskar Lars Winnerbäck och Jakob Hellman för i deras vackraste stunder. Som en vibrerande andning av stämning och atmosfär.”
Anna Sims, Nya Wermlands-Tidningen

”For outstanding talent and songcraft.”
Copenhagen female artist & songwriter festival award 2013

“Josefina’s intriguing arrangements and wonderfully crafted melodies has given her mainstay on the Swedish singer/songwriter-scene.”
Migrate Music News (US)

Share

×