Det har varit ett fantastiskt 2019 på många sätt! Så mycket musik och sång! Jag har också börjat undervisa i sång och piano och det är så roligt. Många fina bröllop och dop både i kyrkor och i naturen! Jag har även sjungit under ett frieri på Skeppsholmen i Stockholm. Det var en kall februaridag då solen gnistrade i snön, så vackert ögonblick! Det känns så otroligt att få vara med och få uppleva den magi och kärlek som strömmar in i alla hjärtan. Skönheten i alla årstider och väder. Tack för att jag får sjunga just på er stora dag!!
Lite dåligt uppdaterat på hemsidan under året men ska bli bättre på det 😉 Tips! Se livevideos och bilder under året på Fina Sångers Instagram Ni kan gärna följa mitt instagram konto där lägger jag ut videos och bilder när jag är på olika uppdrag runtom i Sverige. All kärlek- Josefina

Dop i Djursholms kyrka

Share

×