Vilka fantastiska bröllop och dop med ännu mer magiska ögonblick,  jag har fått lyckan att sjunga och spela på!!

Att få vara en del av livets högtider med fina tal till varandra och kärleken. Så känslosamma att de som är närvarande blir rörda till tårar. Dessutom mitt i allt detta får jag äran att sjunga och spela gitarr.

Skapa något personligt och tolka de där sångerna som betyder något speciellt bara för er. Låtarna som tar er tillbaka till när ni möttes för första gången eller som ni lyssnade på i bilen, på väg till er första gemensamma resa.

Musiken berör och väcker minnen. Den för samman och skapar gemenskap. Alla känslor på samma gång och framförallt den här känslan av att

Nu är det vi – Du och jag för alltid 💗

Jag har också haft glädjen att få sjunga och spela på dop som brukar vara en så rolig och lättsam ceremoni med många barn. Känslan att ett nytt liv kommit just till oss.

Här sjunger jag och spelar Coldplays – ”Yellow” i Västerledskyrkan i Bromma. En låt som passar både på dop och bröllop tycker jag. -Look at the stars, look how they shine for you and everything you do. They are all yellow”

Så fina upplevelser, tack vare er som vill ha levande musik på ert bröllop & dop🥰

✨Lyssna på fler klipp på http://www.instagram.com/finasanger

Share

×