Roligt att få göra personliga tolkningar av låtar i olika genre som brudparet önskat. På det här bröllopet gjorde jag en version av Kiss låt ”I was made for loving you” med vackert cello spel av Emeli Jeremias.

När det gäller musik finns det inga begränsningar på vilka sånger som är möjliga att framföra. Många som ska gifta sig vill ha något eget, som representerar dem. Men också något som kanske inte är så vanligt.

Eller kanske låten som ni lyssnade på när ni nyss hade träffats. Som alltid kommer påminna er om den där känslan och anledningen till att just ni har valt varandra.

Var med på Bröllopsmässan förra veckan! Så roligt att träffa blivande brudpar och höra deras önskningar på vilka låtar de vill ha.🥰

Jag får alltid samma glada leende när jag berättar att det är absolut går att göra i en akustisk version. Det blir också en ny upplevelse för både brudpar och gäster att få höra en låt de känner till, men i en helt annan version.

Ibland vill brudparen höra ett smakprov innan och då brukar jag spela in en en bit av låten. Så får man möjlighet att höra hur det kan låta och det känns tryggt att ha tagit ett bra beslut.💗

Följ mig på mina bröllop & dop här:  Instagram 

Share

×