Hur får man en egenskriven bröllopslåt?

Överraska brudgummen eller bruden med en alldeles egen Bröllopsång!

Lyssna på ”Vår Saga” på spellistan här på sidan!

En måndagseftermiddag i September fick jag frågan av en blivande brud om jag kunde skriva en bröllopssång för att överraska sin man med på bröllopet på lördagen! Jag blev så glad 🥰

Jag svarade självklart ja!

Hur går det till?

Först bad jag henne berätta om deras kärlek och sina känslor inför honom för att få underlag till den text som jag skulle skriva. Ju mer desto mer personligare💕

Jag brukar också alltid fråga om kunden vill ha text på svenska eller engelska. De senaste egenskrivna bröllopslåtarna har varit på svenska och så även denna som fick titeln ” Vår Saga” Lyssna på låten här på spellistan bredvid.

Så skrev jag låten utifrån hennes beskrivning och efter det spelade jag in den i min lilla  studio/ateljé💗

Liveframträdande eller Mp3 -fil?

Ibland skriver jag låtar som jag sedan framför Live under vigseln, middagen eller brudvalsen. Är det en överraskning är det ett underbart ögonblick att få vara där Live!

Men ibland skriver jag låtar och spelar in som jag sedan skickar för att kunnas spelas upp valfritt under bröllopet. Och det som är så bra med det är det går att få en bröllopssång oavsett var du bor i landet!

Jag älskar att skriva låtar❤️ Har släppt tre egna album på engelska med min musik som går att lyssna på http://www.spotify.com/josefinasanner

Låten skickades på torsdagen & blev så glad för dessa ord🙏

Hej Josefina ❤️

”Så underbart vackert. Jag grät när jag hörde låten o min mamma grät . Tack så jättemkt för att du tog dig tid ❤️❤️du sjunger och framför  min saga  så underbart . Tack tack o återigen ett stort tack!

Ser fram emot att höra låten ännu mer och få spela upp den för min blivande man❤️❤️❤️”

Kramar Jessica

Vill du veta mer om hur det går till att få en egenskriven bröllopslåt?

Kontakta mig på https://finasanger.se/sang-och-gitarr-till-vigsel-och-mingel/

Se Liveklipp på http://www.instagram.com/finasanger.se

Share

×